Telefoonboek Ammerstol

Op zoek naar het telefoonboek van Ammerstol? Dat kan via de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Hiermee vind je zonder moeite tientallen telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Krimpenerwaard. Begin altijd je query met een naam (denk aan Driessen), een winkel of bedrijf (bijv. SNS Bank) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of juist de postcode, 2865. Druk op “zoeken”. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ammerstol is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ammerstol

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een winkel of persoon in Ammerstol? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen nog ouderwets met de gids. Op dit moment gaat dit online veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van R. Groen woonachtig in Ammerstol
 • Vind het telefoonnummer van de Mitra of Jan Linders
 • Vind het telefoonnummer van de Geld- en waardetransporteur of Adviseur Strategische beleidskeuze in Ammerstol
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Ammerstol

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Krimpenerwaard. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 2865. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Ammerstol is te onderscheiden in meerdere buurten: Centrum, Zuid, Buitengebied, Oost, Kern, West
telefoonboek-ammerstol

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Ammerstol, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Ammerstol. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan verkrijg jij succesvol het verlangde telefoonnummer uit Ammerstol

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor informatienummers als 0840, 1800, 0900, 0800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ammerstol

Het is mogelijk: dan is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een (net) nummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Ammerstol. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Hollandsnieuwe.