Telefoonboek Gouda

Zoek jij naar een telefoonboek van Gouda? Dat kan via deze eenvoudige zoekmachine. Hiermee bekijk jij razendsnel belangrijke adressen en (mobiele) nummers in de buurt van de gemeente Gouda. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn de Jong), bedrijf (bijv. SNS Bank) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als omgeving Gouderaksedijk en wellicht 2808. Druk op “zoeken”. Het systeem doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Gouda kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Gouda

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of zoek je het (06) nummer van een shop of inwoner van Gouda? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden via de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van U. de Bruijn wonend in Gouda
 • Check de contactgegevens van de Nettorama of Texaco
 • Bekijk het nummer van de Diëtist of Belastingadvieskantoor in Gouda
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Gouda

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Gouda. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2808, 2805, 2801, 2809, 2804, 2807, 2803, 2806, 2802. Gebruik deze postcode(s). Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Gouda kan je onderverdelen in meerdere buurten: omgeving Gouderaksedijk, ten zuiden van de Hollandsche IJssel, Slagenbuurt, Achterwillens, Ouwe Gouwe, Goudse Hout, centrum, Nieuwe Park; bedrijventerreinen: Nieuwe Park West, Gouwe Hoek, Oostpolder in Schieland, industrieterrein Gouwestroom, Westergouwe, Bloemendaal, Plaswijck, (De) Mammoet, Goverwelle: Componistenbuurt, Polderbuurt, Muziekbuurt en Molenbuurt, Windrooskwartier, Groenhovenkwartier, Boerh(a)avekwartier, Goudse Poort, Kort Haarlem, Vreewijk, Kade(n)buurt, Oosterwei, Vogelbuurt, Korte Akkeren, Weidebloemkwartier, industrieterrein Kromme Gouwe
telefoonboek-gouda

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Gouda, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Gouda. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon volledig in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Dan verkrijg je het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in de gemeente Gouda

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 1800, 0909, 0840, 0906, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Gouda

In sommige gevallen beschik je over een nummer en wens je te ontcijferen wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Gouda. Ideaal bij: