Telefoonboek De Marne

Op zoek naar het telefoonboek van De Marne?Maak dan gebruik van onderstaande eenvoudige zoekmachine. Zodoende achterhaal je verrassend eenvoudig tientallen nummers en adressen van inwoners uit de gemeente De Marne. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als van de Velden), een zakelijk adres (bijv. Dirk) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en de postcode, 9961. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in De Marne kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente De Marne

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een firma of familie uit De Marne? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van E. van de Velde uit De Marne
 • Bekijk het nummer van de Avia of Big Bazar
 • Check de contactgegevens van de Voetbalsteward of Bewindvoerder uit De Marne
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van De Marne

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente De Marne. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Tevens een optie: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 9961. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
De Marne bestaat uit een aantal buurten: Centrum, Oost, Buitengebied, Kern, Noord, West
telefoonboek-de-marne

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit De Marne, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit De Marne. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken vind je met succes het telefoonnummer in de gemeente De Marne

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0840, 0800, 1800, 0900, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in De Marne

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een compleet nummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids van De Marne. Je hebt dit nodig in het geval van: