Telefoonboek Winsum

Nummers nodig uit het telefoonboek van Winsum? Check onderstaande speciale zoekfunctie. Zo vind je erg simpel honderden telefoonnummers, adressen en namen uit de gemeente Winsum. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als Kramer), een zaak (zoals Pearle) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Centrum of eventueel 9951. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Winsum is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Winsum

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Winsum? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van Familie van de Velden in Winsum
 • Achterhaal het tel. nr. van de Beter Horen of DA
 • Vind het telefoonnummer van de Oefentherapeut Mensendieck of Stedenbouwkundige uit Winsum
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Winsum

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Winsum. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 9951. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Winsum is te onderscheiden in diverse wijken: Centrum, Oost, Buitengebied, Kern, Zuid, Noord
telefoonboek-winsum

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Winsum, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Winsum. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Dan zoek je doeltreffende het beoogde telefoonnummer in de gemeente Winsum

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0909, 0900, 0800, 1800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Winsum

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je ontdekken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door middel van de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Winsum. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: