Telefoonboek De Dingen

Op zoek naar het telefoonboek van De Dingen? Gebruik de snelle zoekmachine. Daarmee check jij zonder problemen een groot deel van de contactgegevens van mensen uit Winsum. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Groen), een shop (als AH) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Centrum en/of 9953. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in De Dingen gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Dingen

Zie jij een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het actuele nummer van een winkel of persoon in De Dingen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Momenteel kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van W. Timmermans met een woning in De Dingen
 • Ontdek het nummer van de PLUS of Primark
 • Achterhaal het tel. nr. van de Arts of Wervings- en selectie bureau uit De Dingen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van De Dingen

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Winsum. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9953. Neem deze postcode eventueel mee. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
De Dingen kan je onderverdelen in verschillende wijken: Centrum, Zuid, West, Buitengebied, Kern, Oost
telefoonboek-de-dingen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat hierboven

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit De Dingen, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit De Dingen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig als mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Dan vind jij het snelste het begeerde telefoonnummer uit De Dingen

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0840, 0800, 0900, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in De Dingen

Soms heb je een gemiste oproep en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je achterhalen van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door middel van de zoekmachine krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in De Dingen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.winsum.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Andorra.