Telefoonboek t Wildeveld

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van t Wildeveld? Start met onze gemakkelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je snel & eenvoudig de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Winsum. Jij kan starten met een (voor) naam (als Schipper), een winkel of bedrijf (bijv. C&A) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum of een bepaalde postcode, 9951. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in t Wildeveld is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Wildeveld

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit t Wildeveld? Contactgegevens opzoeken ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Check het tel. nummer van L. Sanders in t Wildeveld
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bruna of Ici Parix XL
 • Zoek het nummer van de Vluchtinformatieverstrekker of Ingenieur electrotechniek in t Wildeveld
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van t Wildeveld

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Winsum. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9951. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
t Wildeveld kent velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, West, Oost, Noord, Kern
telefoonboek-t-wildeveld

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Wijzig zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit t Wildeveld, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit t Wildeveld. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Hiermee krijg je doeltreffende het gezochte telefoonnummer in t Wildeveld

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0900, 0906, 0909, 0840, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in t Wildeveld

In een ander scenario heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (06) nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoektool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van t Wildeveld. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.winsum.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Afghanistan.