Telefoonboek Oldenzijl

Zoek jij naar een telefoonboek van Oldenzijl? Start met onze duidelijke zoekmachine. Hiermee bekijk jij verrassend eenvoudig honderden namen en nummers van inwoners uit Winsum. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn van der Meulen), een winkel of bedrijf (bijv. EMTÉ) of een nummer of adres in deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of 9951. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Oldenzijl gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oldenzijl

Gebeld door een onbekend nummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Oldenzijl? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger nog ouderwets met de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek 10 keer sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van B. van der Wal woonachtig in Oldenzijl
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tamoil of van Haren
 • Ontdek het nummer van de Psychotherapeut of Verander manager in Oldenzijl
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Oldenzijl

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Winsum. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 9951. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Oldenzijl kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, West, Oost, Kern, Noord
telefoonboek-oldenzijl

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool bekijk je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Oldenzijl, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Oldenzijl. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je die info hebt. Op die manier vind je het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer in Oldenzijl

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 0909, 1800, 0800, 0906, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Oldenzijl

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Oldenzijl. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.winsum.nl/
 • Bekijk ook: Providers.