Telefoonboek Alinghuizen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Alinghuizen? Check de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Zo zoek je gemakkelijk honderden telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Winsum. Jij kan starten met een achternaam (bijv. van der Velde), bedrijf (bijv. Poiesz) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of 9951. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Alinghuizen gaat online zo eenvoudig! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Alinghuizen

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of blief jij het telefoonnummer van een firma of familie uit Alinghuizen? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger via het dikke telefoonboek. Tegenwoordig kan dat online veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van Fam. van Leeuwen met een huis in Alinghuizen
 • Vind de bereikbaarheid van de PLUS of Coop
 • Zoek het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Handels-organisatie in Alinghuizen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Alinghuizen

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Winsum. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 9951. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Alinghuizen kan je onderverdelen in buurten & wijken: Centrum, Zuid, Oost, Noord, West, Buitengebied
telefoonboek-alinghuizen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Alinghuizen, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Alinghuizen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Zo check jij het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer in Alinghuizen

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 0800, 0840, 1800, 0909, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Alinghuizen

Wellicht heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels ons systeem check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Alinghuizen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.winsum.nl/
 • Ga verder naar: Postcode Zoeken.