Telefoonboek Fiemel

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Fiemel? Start met de aangegeven unieke zoekmachine. Zo check jij supersnel een groot deel van de nummers en adressen van mensen in Delfzijl. Begin altijd je query met een (voor) naam (als Koster), een winkel of bedrijf (bijv. Univé) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of eventueel 9947. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Fiemel is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Fiemel

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een winkel of persoon in Fiemel? Een (06) nummer vinden deden we voorheen via de gids. Tegenwoordig gaat dit online honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van I. de Lange met een huis in Fiemel
 • Check het nummer van de MCD of AH
 • Zoek adresgegevens van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Marktonderzoeker in Fiemel
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Fiemel

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Delfzijl. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9947. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Fiemel bestaat uit buurten & wijken: Centrum, Zuid, Oost, Kern, West, Noord
telefoonboek-fiemel

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Fiemel, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Fiemel. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Zo vind jij het snelste het gezochte telefoonnummer uit Fiemel

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 1800, 0800, 0909, 0840, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Fiemel

Wellicht heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Fiemel. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.delfzijl.nl/
 • Leuk om te bekijken: Nummergids.