Telefoonboek Kopaf

Op zoek naar het telefoonboek van Kopaf? Check deze unieke zoekfunctie. Zodoende detecteer jij erg simpel belangrijke adresgegevens van personen uit Delfzijl. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. de Jong), een zakelijk adres (bijv. Dekamarkt) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of een bepaalde postcode, 9946. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kopaf stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kopaf

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of zoek je het nummer van een winkel of persoon in Kopaf? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van P. van der Wal in Kopaf
 • Vind de bereikbaarheid van de Cigo of Xenos
 • Vind het telefoonnummer van de Radiotherapeutisch laborant of Consultant op het gebied van import, export & handel uit Kopaf
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Kopaf

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Delfzijl. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 9946. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Kopaf bestaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, Oost, Buitengebied, West, Kern
telefoonboek-kopaf

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Kopaf, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Kopaf. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens helemaal in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Aan de hand hiervan zoek je direct het verlangde telefoonnummer uit Kopaf

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0800, 0840, 0906, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Kopaf

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de nummerzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Kopaf. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.delfzijl.nl/
 • Bekijk ook: Omgekeerd zoeken.