Telefoonboek Delfzijl

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Delfzijl? Dat doe je met de ontwikkelde speciale zoekmachine. Daarmee zoek je verrassend eenvoudig belangrijke contactgegevens in de buurt van de gemeente Delfzijl. Jij kan starten met een achternaam (bijv. van der Velden), een winkel of bedrijf (bijv. PLUS) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals ten zuiden van de spoorlijn en ten oosten van de Fivellaan/Hogelandsterweg of een bepaalde postcode, 9934. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Delfzijl is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Delfzijl

Gebeld door een vreemd nummer? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Delfzijl? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van G. Kuijpers woonachtig in Delfzijl
 • Vind de bereikbaarheid van de Dekamarkt of Blokker
 • Bekijk het nummer van de Volmatroos of Adviseur good governance uit Delfzijl
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Delfzijl

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Delfzijl. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9934, 9933, 9932, 9931. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Delfzijl onderscheiden we in buurtschappen en kernen: ten zuiden van de spoorlijn en ten oosten van de Fivellaan/Hogelandsterweg, ten noorden van de spoorlijn en ten oosten van de Hogelandsterweg, -zuidwest: ten noorden en ten zuiden van Zwet, ten noorden van de spoorlijn en ten westen van de Hogelandsterweg
telefoonboek-delfzijl

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Delfzijl, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Delfzijl. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens helemaal in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Dan spot je het snelste het benodigde telefoonnummer in de gemeente Delfzijl

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 0800, 0906, 0909, 0900, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Delfzijl

Soms heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van onze tool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Delfzijl. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: