Telefoonboek Amsweer

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Amsweer? Start met de hier onderstaande unieke zoekmachine. Via deze weg zoek je verrassend eenvoudig de meeste contactgegevens in de buurt van Delfzijl. Jij kan starten met een achternaam (bijv. van Dongen), bedrijfsnaam (bijv. Poiesz) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of een bepaalde postcode, 9937. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Amsweer is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Amsweer

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Amsweer? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Heden ten dage doe je dit online 10 keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van H. de Koning met een woning in Amsweer
 • Check de contactgegevens van de Primark of Pets Place
 • Ontdek het nummer van de Podotherapeut of Ingenieur meet- en regeltechniek uit Amsweer
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Amsweer

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Delfzijl. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 9937. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Zoeken op wijk
Amsweer kan je onderverdelen in een aantal buurten: Centrum, Zuid, Noord, Oost, Kern, West
telefoonboek-amsweer

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Amsweer, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Amsweer. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Op die manier verkrijg je direct het telefoonnummer in Amsweer

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0900, 0909, 0800, 0906, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Amsweer

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een telefoonnummer kan je ontrafelen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek in Amsweer. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.delfzijl.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Superkeukens.