Telefoonboek Meedhuizen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Meedhuizen?Maak dan gebruik van de ontwikkelde eenvoudige zoekmachine. Op die manier vind je razendsnel de meeste adresgegevens in Delfzijl. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Jansen), een shop (als Cigo) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en de postcode, 9937. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Meedhuizen stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Meedhuizen

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het nummer van een zaak of bewoner in Meedhuizen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van W. Maas woonachtig in Meedhuizen
 • Check het nummer van de Kruidvat of Dirk
 • Vind het telefoonnummer van de Tuin- en landschapsarchitect of Call center uit Meedhuizen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Meedhuizen

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Delfzijl. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Mogelijk interessant: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9937. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Meedhuizen bestaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Noord, Oost, Kern, Buitengebied
telefoonboek-meedhuizen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Groningen

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Meedhuizen, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Meedhuizen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren als je die info hebt. Zo verkrijg je het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit Meedhuizen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0909, 0906, 0840, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Meedhuizen

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een volledig telefoonnummer kun je te weten komen van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Meedhuizen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.delfzijl.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Nelson.