Telefoonboek Lalleweer

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Lalleweer? Dat doe je met onderstaande duidelijke zoekfunctie. Via deze weg zoek je zonder problemen bijna alle adressen en (mobiele) nummers in en rondom Delfzijl. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van de Veen), een zaak (zoals Dirk) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en de postcode, 9949. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Lalleweer gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lalleweer

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Lalleweer? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van K. Evers in Lalleweer
 • Check de contactgegevens van de Big Bazar of Nettorama
 • Check de contactgegevens van de Orthoptist of Verzuim adviseur uit Lalleweer
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Lalleweer

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente Delfzijl. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 9949. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Lalleweer beslaat uit een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, Oost, Kern, Buitengebied, Noord
telefoonboek-lalleweer

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Lalleweer, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Lalleweer. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens helemaal in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Dan verkrijg jij snel dit telefoonnummer in Lalleweer

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0909, 0906, 0840, 1800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Lalleweer

Soms heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je uitdokteren wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Lalleweer. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.delfzijl.nl/
 • Bekijk ook: Mobiel nummer zoeken.