Telefoonboek Woldendorp

Nummers nodig uit het telefoonboek van Woldendorp? Ga aan de slag met de gemakkelijke zoekmachine. Hiermee doorzoekt men razendsnel bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Delfzijl. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan de Koning), bedrijfsnaam (bijv. Pearle) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 9946. Klik nu op de zoekknop. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Woldendorp stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Woldendorp

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Woldendorp? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort met de gids. Momenteel kan dat via het internet vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van Fam. de Vos wonend in Woldendorp
 • Bekijk het nummer van de Jumbo of VVV
 • Ontdek het nummer van de Architect of Security Engineer uit Woldendorp
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Woldendorp

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Delfzijl. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller het gewenste adres of nummer. Mogelijk interessant: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9946. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Woldendorp kent een aantal buurten: Centrum, Zuid, Oost, Buitengebied, Kern, West
telefoonboek-woldendorp

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Groningen

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Woldendorp, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Woldendorp. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig als mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Op die manier krijg jij met succes het verlangde telefoonnummer in Woldendorp

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 1800, 0909, 0900, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Woldendorp

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Woldendorp. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.delfzijl.nl/
 • Check ook: Omgekeerd telefoonboek.