Telefoonboek Wagenborgen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Wagenborgen? Start met onze praktische zoekmachine. Via deze werkwijze detecteer jij zonder problemen de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Delfzijl. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals van den Bosch), een firma (bijv. H&M) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of een bepaalde postcode, 9945. Klik nu op de zoekbutton. De tool gaat aan de slag met zoeken en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Wagenborgen kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wagenborgen

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een inwoner of bedrijf uit Wagenborgen? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van H. Dijkstra uit Wagenborgen
 • Ontdek het nummer van de De Hypotheker of Univé
 • Bekijk contactgegevens van de Voetbalsteward of Computer Software Installateur uit Wagenborgen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Wagenborgen

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Delfzijl. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 9945. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Wagenborgen beslaat uit een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, Oost, Buitengebied, Noord, West
telefoonboek-wagenborgen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Groningen

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Wagenborgen, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Wagenborgen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Daarmee verkrijg jij met succes het gezochte telefoonnummer in Wagenborgen

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0800, 1800, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Wagenborgen

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie er naar jou gebeld heeft. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Wagenborgen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.delfzijl.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Winkels.