Telefoonboek Nieuwolda

Zoek jij naar een telefoonboek van Nieuwolda? Ga aan de slag met de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Zo achterhaal je gemakkelijk de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Oldambt. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Janssen), een zakelijk adres (bijv. Praxis) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Nieuwolda-Oost en/of 9944. Klik nu op de zoekbutton. De tool analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwolda is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuwolda

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Nieuwolda? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van A. Sanders met een woning in Nieuwolda
 • Achterhaal het tel. nr. van de Dirk of Hoogvliet
 • Achterhaal het tel. nr. van de Oefentherapeut Mensendieck of Ingenieur mechatronica uit Nieuwolda
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Nieuwolda

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Oldambt. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 9944. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Buurten en wijken
Nieuwolda kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Nieuwolda-Oost
telefoonboek-nieuwolda

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Nieuwolda, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Nieuwolda. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Dan verkrijg je doeltreffende een telefoonnummer in Nieuwolda

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0909, 0906, 0840, 0800, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Nieuwolda

Wellicht heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon of bedrijf erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via ons systeem kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Nieuwolda. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeente-oldambt.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Alphega apotheek.