Telefoonboek Oldambt

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Oldambt? Dat doe je met de aangegeven eenvoudige zoekmachine. Daarmee doorzoekt men erg simpel belangrijke namen en nummers in en rondom de gemeenten Oldambt. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn de Graaf), een onderneming (bijv. Coop) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum of 9674. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Oldambt kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Oldambt

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Oldambt? Een telefoonnummer zoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu doe je dit online honderd keer sneller. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van Fam. Groen in Oldambt
 • Ontdek het nummer van de Texaco of Terstal
 • Vind het telefoonnummer van de Schoonheidsspecialiste of Call center uit Oldambt
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Oldambt

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Oldambt. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Neem ook de gids door van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 9674, 9673, 9672, 9675, 9671. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Oldambt beslaat uit een aantal buurten: Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, Kern, Noord
telefoonboek-oldambt

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Groningen

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Oldambt, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Oldambt. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je deze weet. Op die manier vind je direct het begeerde telefoonnummer uit de gemeente Oldambt

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 0900, 1800, 0906, 0800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Oldambt

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je uitdokteren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de zoektool zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Oldambt. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: