Telefoonboek Stadskanaal

Een online inkijkje in het telefoonboek van Stadskanaal? Dat doe je met de ontwikkelde duidelijke zoekfunctie. Daarmee zoek je gemakkelijk belangrijke (06) nummers en contacten in de gemeente Stadskanaal. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals Vink), een zaak (zoals Tinq) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals noordwest en wellicht 9501. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Stadskanaal gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Stadskanaal

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Stadskanaal? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Op dit moment kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek onmisbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van G. van de Veen in Stadskanaal
 • Vind de bereikbaarheid van de Spar of OP=OP Voordeelshop
 • Vind het telefoonnummer van de Digitale Fotografie of Adviseur/consultant in Stadskanaal
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Stadskanaal

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Stadskanaal. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9501, 9503, 9502. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Stadskanaal bestaat uit velerlei buurtschappen: noordwest, zuidwest, zuidoost
Gemeenten in de regio
telefoonboek-stadskanaal

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Groningen

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Stadskanaal, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Stadskanaal. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Aan de hand hiervan vind je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Stadskanaal

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0800, 0909, 1800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Stadskanaal

Soms heb je een telefoonnummer, en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een nummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Stadskanaal. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: