Telefoonboek Leek

Zoek jij naar een telefoonboek van Leek? Check de ontwikkelde gemakkelijke zoekfunctie. Zodoende vind je erg simpel een groot deel van de nummers en adressen van personen uit de gemeente Leek. Ga aan de slag met met een naam (denk aan Timmermans), een winkel of bedrijf (bijv. Tango) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 9351. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Leek gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Leek

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Leek? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van Mevr. van Dam in Leek
 • Vind de bereikbaarheid van de Wereldwinkel of Primera
 • Bekijk het nummer van de Winkelsurveillant of Ingenieur offshore uit Leek
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Leek

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Leek. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9351. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Leek kan je onderverdelen in buurten & wijken: Centrum, Oost, Zuid, West, Buitengebied, Noord
telefoonboek-leek

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Leek, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Leek. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Zo zoek jij direct het benodigde telefoonnummer uit de gemeente Leek

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 1800, 0909, 0906, 0840, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Leek

Soms beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Leek. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: