Telefoonboek Dongeradeel

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Dongeradeel? Dat doe je met onderstaande speciale zoekmachine. Hiermee doorzoekt men zonder moeite belangrijke telefoonnummers, adressen en namen in en rondom de gemeenten Dongeradeel. Start jouw zoekopdracht met een naam (denk aan Meyer), een zakelijk adres (bijv. Action) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of misschien 9124. Druk op “zoeken”. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Dongeradeel gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Dongeradeel

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Dongeradeel? Een telefoonnummer zoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel gaat dit online vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van L. Kok in Dongeradeel
 • Achterhaal het tel. nr. van de Pets Place of Hudson’s Bay
 • Bekijk contactgegevens van de Hondentrimmer of Handels-organisatie uit Dongeradeel
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Dongeradeel

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Dongeradeel. Geen hits? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9124. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Dongeradeel kent buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Zuid, Noord, Buitengebied, Kern
telefoonboek-dongeradeel

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De database wordt doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Dongeradeel, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit Dongeradeel. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken verkrijg je succesvol het telefoonnummer in de gemeente Dongeradeel

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0840, 0909, 1800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Dongeradeel

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een (net) nummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Dongeradeel. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: