Telefoonboek Dantumadiel

Zoek jij naar een telefoonboek van Dantumadiel? Ga aan de slag met de aangegeven handige zoekmachine. Daarmee check jij snel & eenvoudig belangrijke adressen en (mobiele) nummers van personen uit de gemeente Dantumadiel. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. van der Velden), een zaak (zoals Profile) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum of eventueel 9104. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Dantumadiel gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Dantumadiel

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Dantumadiel? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Nu doe je dit online 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Vind het vaste nummer van U. Veenstra wonend in Dantumadiel
 • Vind de bereikbaarheid van de Intertoys of Intertoys
 • Vind de bereikbaarheid van de Optometrist of Applicatiebeheerder uit Dantumadiel
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Dantumadiel

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Dantumadiel. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Check de gids van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9104. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Dantumadiel bestaat uit buurten & wijken: Centrum, Oost, Zuid, Noord, Buitengebied, West
telefoonboek-dantumadiel

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of juist contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Dantumadiel, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Dantumadiel. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Daarmee verkrijg je het eenvoudigst een telefoonnummer in de gemeente Dantumadiel

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0900, 0909, 0800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Dantumadiel

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en wil je weten van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kun je te weten komen wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek in Dantumadiel. Je hebt dit nodig in het geval van: