Telefoonboek Ferwerderadiel

Een online inkijkje in het telefoonboek van Ferwerderadiel? Check deze handige zoekfunctie. Hiermee check jij supersnel alle adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit de gemeente Ferwerderadiel. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als Schipper), een zakelijk adres (bijv. Only) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en/of 9073. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Ferwerderadiel gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Ferwerderadiel

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Ferwerderadiel? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen via de gids. Momenteel gaat dit online vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van U. Hofman uit Ferwerderadiel
 • Vind de bereikbaarheid van de AutoCrew of BENU
 • Zoek adresgegevens van de Deskundige duikmedische begeleider of Mentor uit Ferwerderadiel
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Ferwerderadiel

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Ferwerderadiel. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 9073. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Ferwerderadiel onderscheiden we in buurten & wijken: Centrum, Oost, Zuid, Kern, West, Noord
telefoonboek-ferwerderadiel

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Ferwerderadiel, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Ferwerderadiel. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan zoek jij het eenvoudigst het telefoonnummer uit de gemeente Ferwerderadiel

In welke gevallen is een nummer gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0840, 1800, 0906, 0900, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Ferwerderadiel

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een (net) nummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Ferwerderadiel. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: