Telefoonboek Ferwert

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Ferwert? Dat kan via de ontwikkelde unieke zoekmachine. Via deze weg tref je supersnel bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Ferwerderadiel. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Vos), bedrijfsnaam (bijv. Intertoys) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Kern of juist de postcode, 9172. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ferwert kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ferwert

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Ferwert? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gouden gids. Vandaag de dag kan dat online vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet gouden gids te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van Familie Bos in Ferwert
 • Check de contactgegevens van de Pets Place of Bristol
 • Bekijk contactgegevens van de Machinist (spoor) of Ingenieur offshore uit Ferwert
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Ferwert

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Ferwerderadiel. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9172. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Ferwert onderscheiden we in meerdere buurten: Kern, West, Oost, Centrum, Buitengebied, Noord
telefoonboek-ferwert

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Ferwert, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Ferwert. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul het adres van de persoon helemaal in. Details als adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Aan de hand hiervan check jij direct dit telefoonnummer uit Ferwert

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0906, 1800, 0900, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Ferwert

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een (net) nummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde telefoongids van Ferwert. Ideaal bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.ferwerderadiel.nl/home.html
 • Veel bekeken: Telefoonnummer India.