Telefoonboek Harlingen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Harns? Gebruik de ontwikkelde duidelijke zoekmachine. Via deze werkwijze detecteer jij zonder problemen honderden nummers en adressen uit de gemeente Harlingen. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. Maas), een onderneming (bijv. AutoCrew) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of juist de postcode, 8861. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Harlingen is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Harlingen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Harns? Een (06) nummer vinden deden we voorheen met de gids. Dat is veranderd, nu doe je dit online vele malen sneller. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van H. van der Wal uit Harlingen
 • Achterhaal het tel. nr. van de AH of Primera
 • Bekijk het nummer van de Ergotherapeut of Letselschadebureau uit Harlingen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Harns

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Harlingen. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 8861, 8862. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Harlingen kenmerkt zich door een aantal buurten: Centrum, Oost, Zuid, Kern, Noord, Buitengebied
telefoonboek-harlingen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Harlingen, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit Harns. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan spot je het snelste het telefoonnummer in de gemeente Harlingen

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0906, 0840, 1800, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Harns

Mogelijkerwijs beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Harlingen. Ideaal bij: