Telefoonboek Reitsum

Op zoek naar het telefoonboek van Reitsum? Dat doe je met onderstaande eenvoudige zoekmachine. Daarmee check jij gemakkelijk tientallen telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Ferwerderadiel. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. van den Broek), bedrijf (bijv. Bakker Bart) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Kern en/of 9175. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Reitsum gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Reitsum

Gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Reitsum? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van N. van den Heuvel woonachtig in Reitsum
 • Vind de bereikbaarheid van de Jan Linders of Mitra
 • Ontdek het nummer van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Webmarketeer in Reitsum
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Reitsum

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente Ferwerderadiel. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 9175. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Reitsum bestaat uit meerdere buurten: Kern, West, Oost, Noord, Zuid, Centrum
telefoonboek-reitsum

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug hier

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Reitsum, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Reitsum. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daar de beschikking over hebt. Zo verkrijg je het snelste het telefoonnummer uit Reitsum

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0906, 0840, 0800, 0909, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Reitsum

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je achterhalen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij het zoekscript check je direct gratis de omgekeerde telefoongids in Reitsum. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.ferwerderadiel.nl/home.html
 • Check ook: Telefoonnummer Italië.