Telefoonboek Ginnum

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Ginnum? Dat kan via onderstaande handige zoekfunctie. Op die manier detecteer jij supersnel bijna alle nummers en adressen van huishoudens in Ferwerderadiel. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. Kuipers), een zakelijk adres (bijv. Gall & Gall) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Kern en wellicht 9174. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Ginnum is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ginnum

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Ginnum? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gouden gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoongids 10 keer sneller. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het nummer van D. van der Meulen met een woning in Ginnum
 • Vind de bereikbaarheid van de Eomino’s of VVV
 • Zoek adresgegevens van de Gasmeetkundige of Adviseur good governance uit Ginnum
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de telefoongids van Ginnum

Doorzoek nu online de online telefoongids van gemeente Ferwerderadiel. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9174. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Ginnum wordt gevormd door een aantal buurten: Kern, West, Oost, Noord, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-ginnum

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Telefoongids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Ginnum, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Ginnum. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Dan spot je het eenvoudigst dit telefoonnummer in Ginnum

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0906, 0840, 0909, 1800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Ginnum

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (06) nummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerde telefoongids van Ginnum. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.ferwerderadiel.nl/home.html
 • Ook interessant: Telefoonnummer Israël.