Telefoonboek Bartlehiem

Nummers nodig uit het telefoonboek van Bartlehiem? Dat doe je met onderstaande speciale zoekmachine. Zodoende zoek je zonder moeite een groot deel van de namen en nummers in de buurt van Ferwerderadiel. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. Visser), een firma (bijv. Dekamarkt) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek specifiek binnen Kern of een bepaalde postcode, 9091. Druk op “zoeken”. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Bartlehiem gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bartlehiem

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het nummer van een firma of familie uit Bartlehiem? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog met de gouden gids. Op dit moment kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoongids te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van Mevr. Kuijpers wonend in Bartlehiem
 • Check het nummer van de BP of Spar
 • Zoek het nummer van de Medisch Secretaresse of Adviseur/consultant in Bartlehiem
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoongids Bartlehiem

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Ferwerderadiel. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 9091, 9178. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Bartlehiem wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Kern, West, Buitengebied, Noord, Centrum, Zuid
telefoonboek-bartlehiem

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Bartlehiem, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Bartlehiem. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Hiermee spot je doeltreffende het benodigde telefoonnummer in Bartlehiem

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0900, 1800, 0800, 0909, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Bartlehiem

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een telefoonnummer kan je uitpluizen welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de zoekmachine check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van Bartlehiem. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.ferwerderadiel.nl/home.html
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Australië.