Telefoonboek Terschelling

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Terschelling?Maak dan gebruik van onze speciale zoekfunctie. Hiermee doorzoekt men zonder moeite alle telefoongegevens & adresgegevens van mensen in de gemeente Terschelling. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Peters), een firma (bijv. Hunkemöller) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of misschien 8881. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Terschelling is zo gepiept! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Terschelling

Gebeld door een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een winkel of persoon in Terschelling? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Nu kan dat online veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van E. Meyer uit Terschelling
 • Vind de bereikbaarheid van de Poiesz of Basic-Fit
 • Check het nummer van de Stuurman zeevisvaart of Logistiek adviseur in Terschelling
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Terschelling

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Terschelling. Niets gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 8881. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Terschelling is te onderscheiden in verschillende wijken: Centrum, Oost, Zuid, Kern, Noord, West
telefoonboek-terschelling

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Terschelling, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Terschelling. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken zoek je het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in de gemeente Terschelling

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0840, 0906, 0909, 0800, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Terschelling

Het kan voorkomen: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoektool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids van Terschelling. Ideaal bij: