Telefoonboek Kollumerland en Nieuwkruisland

Nummers nodig uit het telefoonboek van Kollumerland en Nieuwkruisland? Start met deze gemakkelijke zoekfunctie. Zo check jij zonder moeite ontzettend veel nummers en adressen van huishoudens in gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn van Beek), een zaak (zoals Only) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of eventueel 9294. Klik nu op de zoekknop. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kollumerland en Nieuwkruisland is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij het telefoonnummer van een shop of inwoner van Kollumerland en Nieuwkruisland? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort aan de hand van de gids. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van R. van der Velde met een woning in Kollumerland en Nieuwkruisland
 • Check het nummer van de De Hypotheekshop of Trekpleister
 • Vind het telefoonnummer van de Winkelsurveillant of Ingenieur electrotechniek uit Kollumerland en Nieuwkruisland
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Kollumerland en Nieuwkruisland

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Check de gids van een andere plaats.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 9294. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Kollumerland en Nieuwkruisland kenmerkt zich door buurten & wijken: Centrum, Oost, Zuid, Noord, West, Buitengebied
telefoonboek-kollumerland-en-nieuwkruisland

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Kollumerland en Nieuwkruisland, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Kollumerland en Nieuwkruisland. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij het snelste het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0906, 0909, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Kollumerland en Nieuwkruisland

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de tool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Kollumerland en Nieuwkruisland. Bijvoorbeeld handig bij: