Telefoonboek Ameland

Zoek jij naar een telefoonboek van Ameland? Start met de hier onderstaande speciale zoekmachine. Via deze werkwijze bekijk jij zonder moeite de meeste contactgegevens van huishoudens in gemeente Ameland. Jij kan starten met een (voor) naam (als Wolters), een onderneming (bijv. Primera) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Centrum en/of 9161. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Ameland gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Ameland

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het nummer van een bedrijf of persoon uit Ameland? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger aan de hand van de gids. Heden ten dage gaat dit online vele malen sneller. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van P. Huisman woonachtig in Ameland
 • Bekijk het nummer van de Schooneberg of Kwalitaria
 • Vind de bereikbaarheid van de Gezondheidszorg-psycholoog of Mentor in Ameland
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Ameland

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Ameland. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 9161. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Ameland kenmerkt zich door buurten & wijken: Centrum, Oost, Zuid, Noord, Kern, West
telefoonboek-ameland

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Ameland, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Ameland. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, voer de adresgegevens van deze persoon volledig in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Hiermee krijg je met succes het benodigde telefoonnummer uit de gemeente Ameland

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0909, 0900, 0800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Ameland

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Ameland. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: