Telefoonboek Achtkarspelen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Achtkarspelen? Ga aan de slag met onderstaande handige zoekfunctie. Zo doorzoekt men verrassend eenvoudig tientallen contactgegevens van inwoners uit de gemeente Achtkarspelen. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. de Bruin), een winkel of bedrijf (bijv. D-Reizen) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en de postcode, 9231. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Achtkarspelen gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Achtkarspelen

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een winkel of persoon in Achtkarspelen? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig doe je dit online vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van Z. Post in Achtkarspelen
 • Vind de bereikbaarheid van de Subway of Kwalitaria
 • Achterhaal het tel. nr. van de Dierenartsassistente of Actuaris met certificering uit Achtkarspelen
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Achtkarspelen

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Achtkarspelen. Geen resultaat? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 9231. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Achtkarspelen kent diverse wijken: Centrum, Oost, Zuid, Noord, West, Kern
telefoonboek-achtkarspelen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Achtkarspelen, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Achtkarspelen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Absoluut, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Dan spot je het eenvoudigst dit telefoonnummer in de gemeente Achtkarspelen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0900, 0906, 0909, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Achtkarspelen

Misschien heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een volledig telefoonnummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van onze tool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Achtkarspelen. Je hebt dit nodig in het geval van: