Telefoonboek Assen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Assen? Ga aan de slag met deze eenvoudige zoekfunctie. Zo check jij snel & eenvoudig een groot deel van de contactgegevens van mensen in de gemeente Assen. Je kunt beginnen met een naam (bijv. Kok), bedrijfsnaam (bijv. H&M) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of 9401. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Assen is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Assen

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een winkel of persoon in Assen? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger aan de hand van de gids. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van D. Blom met een huis in Assen
 • Bekijk het nummer van de Mitra of Mitra
 • Vind de bereikbaarheid van de Radiotherapeutisch laborant of Media adviesbureau uit Assen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Assen

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Assen. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 9401, 9408, 9404, 9407, 9403, 9406, 9402, 9405. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Assen kent meerdere buurten: Centrum, Zuidhaege, Zuiderpark, Kloosterveen, Vredeveld, Bloemenbuurt, Vogelbuurt, Peelo, Marsdijk, Het Stoep, Vreebergen, Houtlaan, Amelterhout, Sluisdennen, Lariks, Pittelo, Noorderpark, Baggelhuizen, Kortbossen, Westerpark, Mandemaat, Schepersmaat, Korenmaat
telefoonboek-assen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Nog een keer zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Assen, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Assen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De tool probeert de persoon te vinden die beschikt over dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul de contactgegevens volledig in. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Daarmee vind je snel het begeerde telefoonnummer in de gemeente Assen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 1800, 0900, 0906, 0909, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Assen

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Assen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: