Telefoonboek Marum

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Marum? Check onderstaande speciale zoekfunctie. Op die manier tref je razendsnel veel adresgegevens van inwoners uit de gemeente Marum. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals van der Ven), een firma (bijv. SNS Bank) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en de postcode, 9363. Klik nu op de zoekknop. Het systeem speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Marum is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Marum

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het nummer van een huishouden of gezin uit Marum? Een (06) nummer vinden ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dat via het internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van J. Postma in Marum
 • Bekijk het nummer van de Expert of Jan Linders
 • Check de contactgegevens van de Gasdeskundige of Consultant op het gebied van import, export & handel in Marum
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Marum

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Marum. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 9363. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Marum beslaat uit een aantal wijken en buurten: Centrum, Oost, Zuid, West, Kern, Buitengebied
telefoonboek-marum

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Marum, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Marum. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden die beschikt over dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan zoek jij het gemakkelijkste het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Marum

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0800, 0906, 0909, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Marum

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Middels de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Marum. Ideaal bij: