Telefoonboek Witten

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Witten? Dat kan via de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij snel & eenvoudig een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen in Assen. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als Koster), een onderneming (bijv. Spar) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern of 9405. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Witten gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Witten

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een winkel of persoon in Witten? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Hedendaags kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van W. de Vos in Witten
 • Ontdek het nummer van de Eomino’s of Pets Place
 • Vind de bereikbaarheid van de Stedenbouwkundige of Advocaat in Witten
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoongids Witten

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Assen. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9405. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Witten onderscheiden we in meerdere buurten: Kern, Buitengebied, Zuid, West, Oost, Centrum
Plaatsen in de buurt
telefoonboek-witten

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Witten, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Witten. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan krijg je direct het verlangde telefoonnummer uit Witten

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0840, 0800, 0900, 1800, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Witten

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een (06) nummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de zoektool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek in Witten. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.assen.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Chili.