Telefoonboek Anreep

Op zoek naar het telefoonboek van Anreep? Gebruik onze handige zoekmachine. Op die manier check jij erg simpel de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Assen. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld Blom), een zakelijk adres (bijv. Shell) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern of juist de postcode, 9404. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Anreep is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Anreep

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of blief jij een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit Anreep? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage kan dat via het internet sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoongids zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van P. Kok woonachtig in Anreep
 • Check de contactgegevens van de Bristol of Pearle
 • Vind de bereikbaarheid van de Gasmeetkundige of Landschapsarchitect in Anreep
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoongids Anreep

Doorzoek nu eenvoudig de gouden gids van de gemeente Assen. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Check de telefoongids van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9404. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Anreep kenmerkt zich door diverse wijken: Kern, Zuid, West, Oost, Centrum, Noord
telefoonboek-anreep

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Telefoongids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Anreep, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Anreep. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo volledig als mogelijk in. Details als straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Op die manier vind je snel dit telefoonnummer uit Anreep

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 1800, 0840, 0906, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Anreep

Misschien heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Via de zoektool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde telefoongids uit Anreep. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.assen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Burundi.