Telefoonboek Ter Aard

Op zoek naar het telefoonboek van Ter Aard? Start met onze eenvoudige zoekmachine. Via deze werkwijze bekijk jij snel & eenvoudig alle (06) nummers en contacten in Assen. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. van der Meer), een zakelijk adres (bijv. McDonald’s) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Kern en/of 9487. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Ter Aard is zo gepiept! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ter Aard

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Ter Aard? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de telefoongids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoongids zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van M. Schipper wonend in Ter Aard
 • Ontdek het nummer van de Hans Anders of Schooneberg
 • Ontdek het nummer van de Fysiotherapeut of Docent uit Ter Aard
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoongids Ter Aard

Doorzoek nu probleemloos de telefoongids van de gemeente Assen. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Wat ook kan: Check de telefoongids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9487. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Ter Aard onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Kern, Buitengebied, Oost, West, Centrum, Zuid
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-ter-aard

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Telefoongids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Ter Aard, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Ter Aard. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Denk aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Hiermee zoek jij doeltreffende het beoogde telefoonnummer uit Ter Aard

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0906, 0909, 0800, 0840, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Ter Aard

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (06) nummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde telefoongids uit Ter Aard. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.assen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Luxemburg.