Telefoonboek Zeijerveen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Zeijerveen? Dat doe je met de ontwikkelde speciale zoekfunctie. Via deze weg vind je gemakkelijk de meeste namen en nummers in Assen. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als de Leeuw), bedrijfsnaam (bijv. Action) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern en wellicht 9489. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Zeijerveen is echt heel eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zeijerveen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of blief jij een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Zeijerveen? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger met de gouden gids. Heden ten dage kan dat online honderd keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet gouden gids ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van M. Visser uit Zeijerveen
 • Ontdek het nummer van de Vakgarage of Boni
 • Ontdek het nummer van de Schoonheidsspecialiste of KAM / Kwaliteit, arbo en milieu adviseur uit Zeijerveen
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Zeijerveen

Doorzoek nu online de gouden gids van de gemeente Assen. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 9489. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Zeijerveen bestaat uit diverse wijken: Kern, Buitengebied, Oost, Zuid, Noord, West
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-zeijerveen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Telefoongids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Zeijerveen, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Zeijerveen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. De tool zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Dan krijg jij het snelste het beoogde telefoonnummer in Zeijerveen

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 1800, 0900, 0909, 0906, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Zeijerveen

Mogelijk beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (net) nummer kan je uitpluizen van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels onze tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) gouden gids van Zeijerveen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.assen.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Macedonië.