Telefoonboek Aa en Hunze

Op zoek naar het telefoonboek van Aa en Hunze?Maak dan gebruik van onderstaande snelle zoekmachine. Zodoende vind je zonder moeite een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers in de buurt van de gemeente Aa en Hunze. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. Evers), een firma (bijv. Subway) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of eventueel 9443. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Aa en Hunze gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Aa en Hunze

Een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Aa en Hunze? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Nu kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van Mevr. Mol uit Aa en Hunze
 • Achterhaal het tel. nr. van de De Echte Bakker of Tui
 • Ontdek het nummer van de Arbeidshygienist of Wervings- en selectie bureau uit Aa en Hunze
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Aa en Hunze

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Aa en Hunze. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 9443. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken
Aa en Hunze is te onderscheiden in een aantal buurten: Centrum, Oost, Zuid, West, Kern, Noord
telefoonboek-aa-en-hunze

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Aa en Hunze, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Aa en Hunze. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken krijg je direct het gezochte telefoonnummer in de gemeente Aa en Hunze

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0800, 0840, 0900, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Aa en Hunze

Mogelijk heb je een telefoonnummer, en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een compleet nummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door middel van ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Aa en Hunze. Je hebt dit nodig in het geval van: