Telefoonboek t Waar

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van t Waar? Ga aan de slag met onze unieke zoekmachine. Via deze werkwijze bekijk jij razendsnel bijna alle (06) nummers en contacten van mensen in Oldambt. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van der Pol), een shop (als Bruna) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of misschien 9942. Klik nu op de zoekbutton. De tool gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in t Waar is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Waar

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig het actuele nummer van een inwoner of bedrijf uit t Waar? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort via de gids. Op dit moment doe je dit online honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van K. Hofman met een huis in t Waar
 • Check het nummer van de Ici Parix XL of Hubo
 • Vind het telefoonnummer van de Voetbalsteward of Adviseur training & coaching in t Waar
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database t Waar

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Oldambt. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 9942. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
t Waar bestaat uit verschillende wijken: Centrum, Zuid, Oost, West, Buitengebied, Kern
telefoonboek-t-waar

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Dit kan zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit t Waar, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit t Waar. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Aan de hand hiervan zoek jij met succes het verlangde telefoonnummer uit t Waar

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 1800, 0900, 0906, 0800, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in t Waar

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig wie er achter dit nummer schuilgaat. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door middel van ons systeem zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek in t Waar. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeente-oldambt.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Bax Music.