Telefoonboek Wilderhof

Op zoek naar het telefoonboek van Wilderhof? Dat kan via deze praktische zoekfunctie. Via deze weg detecteer jij snel & eenvoudig bijna alle nummers en adressen in de buurt van Midden-Groningen. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van der Velden), bedrijf (bijv. Eye Wish) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum en/of 9939. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Wilderhof stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wilderhof

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Wilderhof? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van Fam. Groen in Wilderhof
 • Check het nummer van de Texaco of BP
 • Vind het telefoonnummer van de Particulier onderzoeker (detective) of Taxateur onroerende zaken uit Wilderhof
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Wilderhof

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Midden-Groningen. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 9939. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Wilderhof is te onderscheiden in diverse wijken: Centrum, Zuid, Oost, West, Noord, Kern
telefoonboek-wilderhof

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je bovenaan de pagina

 2. Vul de velden in

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Wilderhof, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Wilderhof. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan verkrijg je snel het beoogde telefoonnummer uit Wilderhof

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0909, 1800, 0840, 0906, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Wilderhof

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een (06) nummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Wilderhof. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.midden-groningen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer BENU Apotheek.