Telefoonboek Midden-Groningen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Midden-Groningen? Check onderstaande praktische zoekfunctie. Op die manier bekijk jij snel & eenvoudig veel namen en nummers van mensen in de gemeente Midden-Groningen. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van Wijk), bedrijf (bijv. The Read Shop) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en de postcode, 9601. Klik nu op de zoekknop. De tool gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Midden-Groningen stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Midden-Groningen

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Midden-Groningen? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen via het dikke telefoonboek. Heden ten dage kan dat online honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van R. van de Velde uit Midden-Groningen
 • Check de contactgegevens van de McDonald’s of DIO
 • Bekijk het nummer van de Orthoptist of Media adviesbureau uit Midden-Groningen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Midden-Groningen

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Midden-Groningen. Niets gevonden? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 9601, 9603, 9602. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Midden-Groningen kan je onderverdelen in een aantal wijken en buurten: Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, West, Noord
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-midden-groningen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Midden-Groningen, wie probeert mij te bellen?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Midden-Groningen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan spot jij het eenvoudigst het gewenste telefoonnummer uit de gemeente Midden-Groningen

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 1800, 0840, 0800, 0906, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Midden-Groningen

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Midden-Groningen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: