Telefoonboek Nieuw Scheemda

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nieuw Scheemda? Ga aan de slag met deze duidelijke zoekmachine. Hiermee zoek je zonder moeite de meeste contactgegevens van personen uit Oldambt. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Maas), bedrijf (bijv. Gall & Gall) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 9943. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Nieuw Scheemda is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuw Scheemda

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Nieuw Scheemda? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort via de gids. Hedendaags gaat dit online een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van F. de Boer met een woning in Nieuw Scheemda
 • Check de contactgegevens van de AutoCrew of SNS Bank
 • Bekijk het nummer van de Particulier beveiliger of Multimedia Vormgever in Nieuw Scheemda
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Nieuw Scheemda

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Oldambt. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 9943. Neem deze postcode eventueel mee. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Nieuw Scheemda bestaat uit buurten & wijken: Centrum, Zuid, Oost, West, Kern, Noord
telefoonboek-nieuw-scheemda

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Groningen

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nieuw Scheemda, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Nieuw Scheemda. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Op die manier spot je succesvol het beoogde telefoonnummer uit Nieuw Scheemda

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0906, 1800, 0840, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Nieuw Scheemda

Misschien heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Nieuw Scheemda. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeente-oldambt.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Boots.