Telefoonboek Veendam

Zoek jij naar een telefoonboek van Veendam? Dat doe je met onze speciale zoekfunctie. Zodoende detecteer jij razendsnel tientallen nummers en adressen van personen uit de gemeente Veendam. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals van de Velden), een firma (bijv. BP) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Veendam-centrum en -oost of juist de postcode, 9641. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Veendam is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Veendam

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Veendam? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van H. Meyer met een woning in Veendam
 • Vind de bereikbaarheid van de De Echte Bakker of Esso
 • Ontdek het nummer van de Stralingsdeskundige of Echstscheidingsspecialist in Veendam
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Veendam

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Veendam. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
Postcodes in deze regio: 9641, 9646, 9645, 9642. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Veendam beslaat uit buurten & wijken: Veendam-centrum en -oost, Veendam-noordwest, Veendam-noord, Veendam-centrum/zuidwest
telefoonboek-veendam

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Veendam, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Veendam. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. De tool start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Dan check jij het gemakkelijkste het telefoonnummer uit de gemeente Veendam

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0906, 0900, 0840, 0909, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Veendam

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een volledig telefoonnummer kan je achterhalen van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op de zoektool kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Veendam. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: