Telefoonboek Klein Leger

Nummers nodig uit het telefoonboek van Klein Leger? Start met de aangegeven speciale zoekmachine. Zo tref je erg simpel belangrijke telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Delfzijl. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals Schouten), een zaak (zoals Vakantieexperts) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en de postcode, 9946. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Klein Leger is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Klein Leger

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Klein Leger? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Check het tel. nummer van B. Bosch wonend in Klein Leger
 • Zoek het nummer van de Shell of Ici Parix XL
 • Ontdek het nummer van de Tuin- en landschapsarchitect of Asbestinventarisatiebureau in Klein Leger
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Klein Leger

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Delfzijl. Geen hits? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 9946. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Klein Leger wordt gevormd door meerdere buurten: Centrum, Zuid, Oost, Buitengebied, West, Noord
telefoonboek-klein-leger

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Groningen

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Klein Leger, wie probeert mij te bellen?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Klein Leger. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Zo zoek jij het snelste het telefoonnummer in Klein Leger

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 1800, 0900, 0840, 0906, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Klein Leger

In sommige gevallen beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een (net) nummer kan je achterhalen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van onze tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids uit Klein Leger. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.delfzijl.nl/
 • Ook interessant: Andersom zoeken.