Telefoonboek Termunterzijl

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Termunterzijl? Dat kan via de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee vind je erg simpel bijna alle namen en nummers uit Delfzijl. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan de Haan), een winkel of bedrijf (bijv. De Hypotheekshop) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 9948. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Termunterzijl is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Termunterzijl

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van het telefoonnummer van een firma of familie uit Termunterzijl? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Momenteel kan dat via het internet zonder moeite. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van J. van Doorn woonachtig in Termunterzijl
 • Zoek het nummer van de Avia of Poiesz
 • Achterhaal het tel. nr. van de Interieurarchitect of Scanning consultant uit Termunterzijl
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Termunterzijl

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Delfzijl. Geen hits? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 9948. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Termunterzijl kan je onderverdelen in diverse wijken: Centrum, Zuid, Oost, Kern, West, Buitengebied
telefoonboek-termunterzijl

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Groningen

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Termunterzijl, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Termunterzijl. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Hiermee check je snel het gewenste telefoonnummer in Termunterzijl

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0909, 0906, 1800, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Termunterzijl

Soms heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Termunterzijl. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.delfzijl.nl/
 • Snel verder naar: Huistelefoonnummer zoeken.