Telefoonboek Ten Boer

Zoek jij naar een telefoonboek van Ten Boer? Start met deze handige zoekmachine. Zodoende check jij erg simpel honderden telefoonnummers, adressen en namen van huishoudens in gemeente Ten Boer. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. van Veen), een shop (als Eomino’s) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Centrum en de postcode, 9791. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ten Boer stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Ten Boer

Gebeld door een vreemd nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een inwoner of bedrijf uit Ten Boer? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen via de gids. Tegenwoordig doe je dit online veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van Familie Kramer wonend in Ten Boer
 • Achterhaal het tel. nr. van de Hunkemöller of Bruna
 • Achterhaal het tel. nr. van de Volmatroos of Ingenieur procestechniek uit Ten Boer
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Ten Boer

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Ten Boer. Geen hits? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 9791. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Ten Boer bestaat uit een aantal buurten: Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, Noord, Kern
Gemeenten in de omgeving
telefoonboek-ten-boer

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Ten Boer, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Ten Boer. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren als je die info hebt. Aan de hand hiervan vind jij doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Ten Boer

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0840, 0906, 1800, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ten Boer

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van het zoekscript kan je toch zoeken door de omgekeerde gids van Ten Boer. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: