Telefoonboek Haren

Zoek jij naar een telefoonboek van Haren? Open nu deze duidelijke zoekmachine. Hiermee detecteer jij supersnel een groot deel van de (06) nummers en contacten uit de gemeente Haren. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. Peeters), bedrijf (bijv. Deen) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Haren-centrum-oost (tussen Rijksstraatweg en spoorlijn) en wellicht 9751. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Haren is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Haren

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Haren? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu doe je dit online sneller en accurater. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van T. Smeets met een huis in Haren
 • Ontdek het nummer van de Schooneberg of BP
 • Vind de bereikbaarheid van de Arts of Communicatie adviesbureau in Haren
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Haren

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Haren. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 9751, 9753, 9752. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Haren wordt gevormd door verschillende wijken: Haren-centrum-oost (tussen Rijksstraatweg en spoorlijn), Oosterhaar (Haren ten oosten van de spoorlijn), Haren-centrum-west: gebied ten westen van de Rijksstraatweg (Molenbuurt, Maarwold) en gebied rondom Paterswoldsemeer (Meerweg)
telefoonboek-haren

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Groningen

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Haren, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Haren. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan verkrijg je doeltreffende het beoogde telefoonnummer in de gemeente Haren

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0906, 0840, 1800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Haren

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een (06) nummer kan je ontwaren van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via ons systeem kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Haren. Je hebt dit nodig in het geval van: