Telefoonboek Bedum

Nummers nodig uit het telefoonboek van Bedum? Ga aan de slag met de hier onderstaande snelle zoekfunctie. Daarmee vind je verrassend eenvoudig belangrijke namen en nummers van mensen in de gemeente Bedum. Begin altijd je query met een (voor) naam (als van de Pol), een winkel of bedrijf (bijv. EMTÉ) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 9781. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Bedum is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Bedum

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een huishouden of gezin uit Bedum? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dat via het internet veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Achterhaal het nummer van I. Gerritsen woonachtig in Bedum
 • Check het nummer van de D-Reizen of Trekpleister
 • Ontdek het nummer van de Particulier beveiliger of Security Specialist (ICT) uit Bedum
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Bedum

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Bedum. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 9781. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Bedum bestaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, Kern, West
telefoonboek-bedum

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Groningen

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Bedum, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Bedum. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Op die manier check je doeltreffende een telefoonnummer uit de gemeente Bedum

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0909, 0840, 1800, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Bedum

Soms heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (06) nummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op onze tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids van Bedum. Bijvoorbeeld handig bij: