Telefoonboek Onderwierum

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Onderwierum? Start met de eenvoudige zoekmachine. Via deze weg doorzoekt men erg simpel een groot deel van de adresgegevens in Bedum. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld Gerritsen), bedrijfsnaam (bijv. Terstal) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 9959. Klik nu op de zoekknop. Het systeem speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Onderwierum is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Onderwierum

Een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of blief jij een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Onderwierum? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van S. van der Horst uit Onderwierum
 • Bekijk het nummer van de Mitra of Dekamarkt
 • Ontdek het nummer van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Vertaler in Onderwierum
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Onderwierum

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Bedum. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 9959. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Onderwierum wordt gevormd door een aantal buurten: Centrum, Zuid, West, Kern, Oost, Noord
telefoonboek-onderwierum

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Groningen

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Onderwierum, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Onderwierum. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Zeker, vul het adres van de persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op basis daarvan spot je het snelste dit telefoonnummer in Onderwierum

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0900, 0906, 0800, 1800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Onderwierum

Mogelijk beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van de tool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Onderwierum. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.bedum.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Bangladesh.